sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Hola chicas y chicos!

No nyt on hieman hellittänyt kevään ja varsinkin toukokuun esiintymisrumba, joka oli enemmän kuin ihanaa, mutta haastavaa! Piti todella pitää pää kylmänä kun yhden viikon aikana (osa eri päivinä ja osa samana päivänä) oli yhteensä  neljä eri koreota esitettävänä (ja osa niistä oli girls hip hoppia eli ei pelkkää burleskia) :)

Toukokuussa heiluin siis Tampereen Ilonassa "Housewife`s HeartBeat"-koreolla, Tanssistudio Razzmatazzin kevätnäytöksessä Girls Hip Hop ryhmän kanssa, Razzmatazzin Showcase Nightissa Girls Hip Hop ryhmän sekä meidän ihanan Vermillion Damesin kanssa (iik, oli ensiesitys ja hyvin meni!), The daring Buds of May- tapahtumassa "Oriental"-koreollani sekä Vermillion Damesien kanssa, ja Hämeenlinnassa Misty Magnolia Summer- tapahtumassa uudella numerollani "The Chick in Me", jota ei muuten tuon ensi-esityksen jälkeen ole muualla nähty. Kiinnostaisiko saada pirteän värikäs ja vauhdikas numero tapahtumaasi, tai kenties joku muu kolmesta eri numerostani? Otathan yhteyttä niin voimme miettiä sopivaa numeroa tapahtumaasi!

Nyt kesän aikana keskityn muihin juttuihin, mutta syksyllä tiedossa taas kaikkea jännää!
Kannattaa muuten mennä Hämeenlinnaan 29-30.7.2016 Unique Art Tattoo festeille, siellä näet meidän ihanan esiintyvän ryhmän Vermillion Damesit, sekä lisäksi upeita sooloesityksiä.

Hauskaa kesää kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.