Esiintymisnumerot

"Housewife`s Heartbeat" kertoo kotiäidistä, jonka työtehtävät sisältävät loputonta siivousta, pyykkäystä ja ruoanlaittoa päivästä toiseen. Joskus kuitenkin hyvä musiikki ja pienet "kikkakolmoset" saattavat tehdä päivästä vauhdikkaamman...Ja miten sitten käykään ;) Esitys on pirteä, suloinen, ja humoristinen. Kesto: 4:25 min.

                                                                Kuva:A-P Hakanen
"Oriental" kertoo itämaisesta ennustajasta, ja hänen kristallipallostaan. Pystyykö ennustaja itse vastustamaan kristallipallon lumousta ja sen sisältämiä viestejä, vai joutuuko hän lumouksen vaikutuksen alaiseksi? Esitys on viettelevä ja dramaattinen. Kesto: 6:46 min.

                                                       
Kuva: Eetu Keränen


"The Chick in Me" on pirteän värikäs, humoristinen ja vauhdikas esitys joka ei jätä kylmäksi! Sisältää tietenkin tanssia, sensuellia suloisuutta sekä räävitöntä rietastelua - kaikki samassa paketissa. Kesto: 05:30 min.

Kuva: Heikki Hinkkanen

"GoodBye" kertoo leskirouvasta, joka astelee miehensä hautajaisiin. Kun rakkaus kuolee, jääkö jäljelle mitään? Esityksessä on dark cabaret fiilistä, ja esitys on mustalla huumorilla maustettu klassinen numero höyhenpuuhkineen, ja iltapukuineen. Kesto: 6:45 min.

Kuva: Eetu Keränen"1 out of 10 " on hyvin henkilökohtainen numero. Herkkä, koskettava ja tunteikas esitys. Kesto: 5:45 min.